Toekomst in de kop benoemt economische kansen voor sleutelsectoren in de regio boven het Noordzeekanaal en levert tegelijkertijd een bijdrage aan de duurzame ontwikkeling. Met toekomstbeelden voor het jaar 2040, icoonprojecten en ambitieuze korte- en lange termijndoelstellingen.

Lees over en reageer op de vooruitgang van de icoonprojecten en over ontwikkelingen in de regio vanuit een Toekomst in de kop perspectief!


donderdag 14 juli 2011

PARTNERS GEZOCHT VOOR LANCERING POLDERHUB


‘Word lid van de POLDERHUB 2040. Als lid van de POLDERHUB 2040 community heb je zomaar ineens toegang tot 150 unieke vergader-, brainstorm- en werkplekken op bijzondere locaties in Noord Holland...’

Meneer de Leeuw & Serendipity willen de POLDERHUB de komende twee jaar ontwikkelen tot een economisch en organisatorisch zelfregulerend netwerk van 150 werk- en vergaderplekken van, voor en door 15.000 ondernemers in het Noorden van Holland.

Wij zijn op zoek naar lauching partners die ruimte beschikbaar willen stellen en die hun netwerk willen inzetten om POLDERHUB tot een succes te maken. Meer weten? Neem contact op met pepik[@]meneerdeleeuw.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten