Toekomst in de kop benoemt economische kansen voor sleutelsectoren in de regio boven het Noordzeekanaal en levert tegelijkertijd een bijdrage aan de duurzame ontwikkeling. Met toekomstbeelden voor het jaar 2040, icoonprojecten en ambitieuze korte- en lange termijndoelstellingen.

Lees over en reageer op de vooruitgang van de icoonprojecten en over ontwikkelingen in de regio vanuit een Toekomst in de kop perspectief!


donderdag 15 december 2011

Wie zet het Noorden van Holland duurzaam op de kaart? Bas Husslage?


Pitch nr.7: Bas Husslage is een creative ondernemer in de Zaanstreek. Hij heeft dit jaar een stadstuinbouw project opgezet: de Monettuin ‘ paradijs in het centrum van Zaandam’. Bas wil ook elders verpaupering tegen gaan met stadstuinbouw...

'Claude Monnet maakte in 4 maanden 25 schilderijen in Zaandam. Hij verzamelde ook recepten: die plantjes hebben wij gebruikt' Bas is nieuwschierig of er nog andere plekken zijn in Noord Holland waar stadstuinbouw het verschil kan betekenen!


1 opmerking:

  1. In Toekomst in de kop constateren wij dat ook in het groene schiereiland dat het noorden van holland is, een kloof tussen de landbouw en de bevolking is ontstaan. Stadslandbouw projecten passen wat mij betreft prima in het beeld van 'tuinen achter de duinen'. Zie toekomst in de kop.

    BeantwoordenVerwijderen